Open dag 2024


.

De MVZL is lid van de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF) en onder die noemer hielden wij afgelopen maand april in ons clubgebouw een open dag.
Ook deze tentoonstelling trok veel geïnteresseerde bezoekers. Wij konden hen een kijkje verschaffen op wat wij in onze vereniging zoal doen en op onze vijf banen reden de treinen van onze leden af en aan. Onderstaande foto staat model voor de werkzaamheden aan diverse banen waar wij op het ogenblik mee bezig zijn.                         En onze Duitse collega's van de Modell-Eisenbahn-Freunde uit Gangelt kwamen even aan.

Heel wat foto's werden gemaakt. Ideetjes voor de baan thuis?


Onze voorzitter Henk Boterenbrood, nu ook bekend om het krantenartikel in MIJNGAZET dat helaas een week ná de open dag gedupliceerd werd, kon trots terugkijken op een welgeslaagde open dag.

Het mooie bij zo'n open dag is dat bezoekers niet alleen hun ogen uit kunnen kijken maar ook vragen aan onze leden beantwoord krijgen. Sommigen onder hen gaven achteraf aan er over te denken om ook lid van onze vereniging te worden. Er valt een hoop de leren op zo'n open dag, zeker voor hen die thuis al heel voorzichtig met een eigen baan aan de gang zijn.